Ukeplaner

Turgruppa steker pinnebrød

Hver uke har AKS åpne læringstøttende aktiviteter som er laget i samarbeid med lærerne. I tillegg har vi et godt leketilbud til ungene. Hver mandag og torsdag det læringstøttende organiserte leketilbudet "Lekestjerner" i nedre skolegård. På tirsdagene frem til vinterferien har vi åpen skileik. Onsdager har vi åpen skøyteaktivitet.

Kursperioden på AKS

Vi har fått mange påmeldinger og det er veldig hyggelig. På grunn av spesielt mange påmeldte til Forskerspirer på A-basen, har vi sett oss nødt til å dele elevene i tre grupper, og to av disse gruppene er flyttet til tirsdagene. Vi har sendt e-post til foresatte for barn som har fått forskerspirekurset på tirsdagene.

Det er også veldig mange påmeldt til Redesign på B-basen og vi har delt gruppa i to. Vi sender e-post til de som har fått flyttet kursdag til torsdag.

A-basen uke 12

Ukeplan for A-basen Ukeplan for A-basen uke 12

B-basen uke 12

Ukeplan for A-basen Ukeplan for B-basen uke12

Dersom ukeplanen mot formodning ikke er lagt ut i tide, gi beskjed på e-post til Kim Brantenberg.