Ukeplaner

Ukeplan for skolestartere (de som begynner i førstetrinn) i uke 33

Ukeplan for A-basen Ukeplan for skolestartere i uke 33

Vi har egne oppstartsdagr på mandag og onsdag der vi tilrettelegger spesielt for nye elever, og foresatte. Dagen begynner kl 10.00 med navneopprop i skolegården. Vi går så inn og finner ungenes garderobeplasser. Etter dette deler barn og voksne lag og ungene har en samlingsstund, mens foreldre som ønsker informasjon om AKS kan delta på et foreldremøte. Det er frivillig å delta på foreldremøtet. I løpet av samlingen for elevene blir de introdusert for personalet som skal følge dem i tiden frem til skolestart, de leker navneleker for å bli bedre kjent og går på oppdagelsesferder på skolen og i skolegården. I ukene frem til skolestart vil de nye førsteklassingene være en god del for seg selv.

Oppstartsdagene er:

• Mandag 13. august
  • Onsdag 15. august

Felles ukeplan for 2., 3. og 4.trinn i uke 33

Vi fortsetter med feles ukeplan for andretrinn og B-basen. Noen dager er det forskjellige opplegg for trinnene, andre dager har de aktiviteter.

Ukeplan for A-basen Last ned ukeplanen for uke 33 som PDF her

I sommervarmen tar vi gjerne frem vannsprederen for å kjøle oss ned. Det er fint om ungene kan ha håndkle og badetøy på plassen sin.

Dersom ukeplanen mot formodning ikke er lagt ut i tide, gi beskjed på e-post til Kim Brantenberg.