Alpintskolen 2018

Vi fortsetter vårt samarbeid med Oslo Vinterpark om alpint- og snowboardkurs. Årets kurs går på tirsdager, over 5 uker. Kursene begynner tirsdag 9.januar og varer til tirsdag 6.februar.

Påmelding og betaling fra 20. oktober til 20. november:

Foretas av hver enkelt foresatt: www.oslovinterpark.no/skiskole

Velg Aks/Skoler - velg din skole - velg type kurs - meld på og betal direkte fra nettsidene til Oslo Vinterpark.

Påmeldingsperiode 20.10.17 - 20.11.17 NB! Bookingen stenger når kurset er fullt, uavhengig av påmeldingsfrist. Minimum 10 påmeldte pr kurs.

Nyttig å vite:

Mat

Ta med en ekstra matpakken og pakk den i en plastpose. Da kan de putte matpakken i jakkelomma og ta den med i bussen. Barna rekker ikke å spise maten AKS serverer fordi bussen kjører fra skolen før måltidet begynner.

Transport og henting

Når den tid kommer vil dette

Avreise fra skolen er kl 14.20, i tilfelle dere skal levere noe. Vi er tilbake på Bogstad mellom klokken 16.30 og 16.45. Det kan bli forsinkelser på grunn av trafikk ol.

Bussen skal parkere i øvre skolegård for at avlastingen av barn og utstyr skal være trygt. Det er viktig at foresatte parkerer på de oppmerkede p-plassene og ikke sperrer for busssen.

Det er mye utstyr som skal losses av bussen. Derfor ber vi dere foresatte hjelpe oss med å tømme bussen for ski/snøbrett, før dere henter deres barns ski/snøbrett. Da går det mye raskere.

Utstyr

Alpint kurs: Barna trenger hjelm, ski og støvler. De trenger ikke staver på kurset. Det erf int med slalåmbriller i tilfelle snøvær. Pass på at støvlene passer til bindingen og at skibindingene har riktig vekt innstilt til ditt barn.

Snowboard kurs: Barna trenger, hjelm, brett og støvler, NB: Fangreim til brettet er påbudt. Sjekk at alt utstyr er i orden og passer.

Husk varme klær, ull innerst, buff/hals, tørre votter/hansker med skinn eller gummi for godt grep i koppheisen.

Merk alt utstyr med navn, slik at barna får riktig utstyr på kurs. Det er praktisk med fornavn godt synlig på hjelm og ski. Instruktørene har mange navn å forholde seg til!

merking av ski og hjelm

Les mer i PDF-en som dere kan laste ned her PDF ikon