Hjemmeskole: Fritak for AKS-betaling

Med utgangspunkt i § 13 i vedtektene for AKS ble fakturaeen for april stoppet fredag 13. mars. Dette er  i tråd men hva regjeringen og kommunen gikk ut med i går tirsdag 17. mars: Foresatte skal slippe å betale for opphold så lenge AKS er lukket.

Foresatte bes om å betale fakturaen for mars. Utdanningsetaten kommer til å sørge for at de som allerede har betalt for perioden AKS har vært stengt får tilbakebetalt beløpet, eventuelt at beløpet avregnes på senere fakturaer. Utdanningsetaten kommer tilbake med informasjon hvordan hvordan dette skal gjøres.

Som en forberedelse på dette kan forestatte registrere kontonummeret for tilbakebetaling vi portalen på www.oslo.kommune.no.

Dette skriver Utdanningsetaten:
Vi ber deg som kunde hos Aktivitetsskolen i Oslo (Utdanningsetaten) om å registrere ditt bankkontonummer på Oslo kommunes "Min side", se lenken for hvordan dette gjøres.
Dette må gjøres for at vi i Utdanningsetaten skal kunne tilbakebetale penger til deg dersom du en gang skulle være uheldig å betale en faktura til oss 2 ganger eller betaler inn et for høyt beløp til oss.
På forhånd takk!

Lenke til veiledning for registrering av kontonummer på min side

Har dere spørsmål om oppholdsbetalingen, kan dere kontakt AKS-leder Kim Brantenberg, enten på e-post: kim.brantenberg@ude.solo.kommune.no eller på mobil 412 17 091.