Alpintskolen 2021

Vi fortsetter vårt samarbeid med Oslo Vinterpark om alpint- og snowboardkurs. Vi har fokus på smittvern og vil sørge for at vi følger smittevernsreglene etterhvert som det kommer endringer. Dersom skiskolen ikke lar seg gjennomføre, vil kursavgiften bli refundert.

Påmeldingsfrist er fredag 20. november!

Kursene går som vanlig på tirsdager, men i år kan dere velge mellom kurs på fem uker eller 10 uker. For å få til 10-ukerskurset vil vi være avhengige av noen foresatte kan følge elevene i bussen en eller to ganger.

Kursene begynner tirsdag 12. januar.

Last ned informasjons-PDF fra Tryvann Vinterpark

Påmelding gjøres som vanlig via Tryvann vinterparks nettsider. Påmeldingen er åpen og stenger når kursene er fulle.

Lenke til påmeldingen

Nyttig å vite:

Mat

Ta med en ekstra matpakken og pakk den i en plastpose. Da kan de putte matpakken i jakkelomma og ta den med i bussen. Barna rekker ikke å spise maten AKS serverer fordi bussen kjører fra skolen før måltidet begynner.

Transport og henting

Avreise fra skolen er kl 14.00, i tilfelle dere skal levere noe. Vi er tilbake på Bogstad mellom klokken 16.40 og 16.50. Det kan bli forsinkelser på grunn av trafikk ol.

Bussen skal parkere i øvre skolegård for at avlastingen av barn og utstyr skal være trygt. Det er viktig at foresatte parkerer på de oppmerkede p-plassene og ikke sperrer for busssen. Det aller beste er å la bilen står et annet sted.

Det er mye utstyr som skal losses av bussen. Derfor ber vi dere foresatte hjelpe oss med å tømme bussen for ski/snøbrett, før dere henter deres barns ski/snøbrett. Da går det mye raskere.

Utstyr

Alpint kurs: Barna trenger hjelm, ski og støvler. De trenger ikke staver på kurset. Det er lurt med slalåmbriller i tilfelle snøvær. Pass på at støvlene passer til bindingen og at skibindingene har riktig vekt innstilt til ditt barn.

Snowboard kurs: Barna trenger, hjelm, brett og støvler. NB: Fangreim til brettet er påbudt. Sjekk at alt utstyr er i orden og passer.

Husk varme klær, ull innerst, buff/hals, tørre votter/hansker med skinn eller gummi for godt grep i koppheisen.

Merk alt utstyr med navn, slik at barna får riktig utstyr på kurs. Det er praktisk med fornavn godt synlig på hjelm og ski. Instruktørene har mange navn å forholde seg til!