Hovedseksjon

Dans på AKS 2021-22

Vår dansepedagog Sofie har laget et variert dansetilbud, som vi håper elevene setter pris på :)

gså innspill fra turn og teater. Her skal elevene utvikle bevegelsesglede og være sosiale sammen.

JAZZ
Jazz er en dansestil med mye energi og rytme. I disse timene arbeider vi med teknikk, smidighet, koordinasjon og musikalitet. Vi starter med en grundig oppvarming, og lærer deretter trinn og ulike sekvenser. Mot slutten av timen arbeider vi med en lengre koreografi. Her møter elevene et mangfold av inspirerende musikksjangre og stiler hvor vi jobber med innlevelse og uttrykk.

BALLETT
Ballett er den opprinnelige danseformen innenfor scenedans. I disse timene arbeider vi grundig med teknikk og øvelser, både ved barren og i senter. Vi har fokus på presisjon, grasiøse bevegelser og harmoni mellom dansen og musikken. Balletten styrker elevenes holdning, balanse, bevegelighet og styrke, slik at man får en god teknikk og grunntrening til å mestre alle slags former for dans

Dette er ukeplanen for dansetilbudet frem til høstferien:

• Onsdager: Jazzdans 2. trinn og Jazzdans 3. og 4. trinn
  • Fredager: Jazzdans 1. trinn, Ballett 5. og 6. trinn og Jazzdans 5. og 6. trinn.