Rødt nivå på Bogstad AKS

Vi gjør det vi kan for at AKS-dagen skal være fylt av lek og læring, selv om elevene må holde seg i sin klasse gjennom hele dagen på Bogstad.
Varmmat på mandag og fredag erstattes med knekkebrød med pålegg, fordi vi ikke har kapasitet til å vaske opp etter 200 elever :)

På rødt nivå har AKS ikke generell morgenåpning, men vi har et morgentilbud for elever fra familier med foresatte i samfunnskritiske yrker, og for elever med spesielle behov. For å bruke morgentilbudet må dere gi oss beskjed. Send e-post til Kim.brantenberg@osloskolen.no for å avtale tider og dager.

Vi får til å holde AKS åpent til 17.00 hver dag.

I påsken er AKS stengt de tre dagene vi normalt har heldagsåpent: Mandag 29.3, tirsdag 30.3 og onsdag 31.3. Men vi har et tilbud for elever der familiene har behov.
Se denne siden for påmelding til påsketilbudet på AKS.