Alpintskolen 2017

Vi fortsetter vårt samarbeid med Oslo Vinterpark om alpint- og snowboardkurs. Årets kurs går på tirsdager, over 5 uker. Kursene begynner tirsdag 10.januar og varer til tirsdag 7.februar.

Nyttig å vite:

Mat

Ta med en ekstra matpakken og pakk den i en plastpose. Da kan de putte matpakken i jakkelomma og ta den med i bussen. Barna rekker ikke å spise maten AKS serverer fordi bussen kjører fra skolen før måltidet begynner.

Transport og henting

Avreise fra skolen er kl 14.20, i tilfelle dere skal levere noe. Vi er tilbake på Bogstad mellom klokken 16.30 og 16.45. Det kan bli forsinkelser på grunn av trafikk ol.

Bussen skal parkere i øvre skolegård for at avlastingen av barn og utstyr skal være trygt. Det er viktig at foresatte parkerer på de oppmerkede p-plassene og ikke sperrer for busssen.

Det er over 70 unger som er påmeldt, så det er mye utstyr som skal losses av bussen. Derfor ber vi dere foresatte hjelpe oss med å tømme bussen for ski/snøbrett, før dere henter deres barns ski/snøbrett. Da går det mye raskere.

Utstyr

Alpint kurs: Barna trenger hjelm, ski og støvler. De trenger ikke staver på kurset. Det erf int med slalåmbriller i tilfelle snøvær. Pass på at støvlene passer til bindingen og at skibindingene har riktig vekt innstilt til ditt barn.

Snowboard kurs: Barna trenger, hjelm, brett og støvler, NB: Fangreim til brettet er påbudt. Sjekk at alt utstyr er i orden og passer.

Husk varme klær, ull innerst, buff/hals, tørre votter/hansker med skinn eller gummi for godt grep i koppheisen.

Merk alt utstyr med navn, slik at barna får riktig utstyr på kurs. Det er praktisk med fornavn godt synlig på hjelm og ski. Instruktørene har mange navn å forholde seg til!

Les mer i PDF-en som dere kan laste ned her PDF ikon