Innsamlingsaksjonen 2018

Innsamlingsaksjon 2018

5. og 6. trinn vil ha ulike boder fra kl. 17.30 til 19.00 på C -og D-basen.

Her vil elevene bidra med sine talenter, det blir salg av ting som elevene har laget, samt salg av bøker, spill og filmer.

7. trinn vil ha et separat arrangement for trinnets egne elever, deres søsken og foresatte, på A-og B-basen

Elevene vil vise bilder og fortelle fra leirskolen. Egen oversikt over dette vil du finne ved inngangen til A -basen denne dagen.

I forbindelse med kaféen trenger vi muffins, kaker, pizzasnurrer, mugger/flasker med saft og kanner med kaffe. Det er fint om dere kan bidra med dette. Bakevarene kan leveres hele torsdagen, mens kaffekannene må leveres torsdag etter klokken 17.00. Vi minner om at det er nøtteallergi på mellomtrinnet, så unngå nøtter i kakene.

Send mail eller skolemelding til kontaktlærer om du/dere kan bidra med kake, muffins, pizzasnurrer, saftmugge eller kanne med kaffe/te til innsamlingsaksjonen.

Har du ryddet og funnet noen bøker, filmer eller gamle spill dere ikke bruker?

Vi setter stor pris på å få dette til salgsbodene våre. Det kan leveres til kontaktlæreren innen 17.10. Husk å merke kanner og fat med navn!

Vi blir glade for å selge dette videre til inntekt for Kirkens Bymisjon.

Ta med mynter og sedler og kom! Vi gleder oss!